Počet položek: 0 0 CZK

Šéfkuchařský nůž Nakiri FUJUNI, čepel 17,5cm, japonská damašková ocel

NAKIRI nůž

kliknutím zvětšíte
Šéfkuchařský nůž Nakiri FUJUNI, čepel 17,5cm, japonská damašková ocel FUJUNI
Šéfkuchařský nůž Nakiri FUJUNI, čepel 17,5cm, japonská damašková ocel FUJUNIŠéfkuchařský nůž Nakiri FUJUNI, čepel 17,5cm, japonská damašková ocel FUJUNIŠéfkuchařský nůž Nakiri FUJUNI, čepel 17,5cm, japonská damašková ocel FUJUNIŠéfkuchařský nůž Nakiri FUJUNI, čepel 17,5cm, japonská damašková ocel FUJUNIŠéfkuchařský nůž Nakiri FUJUNI, čepel 17,5cm, japonská damašková ocel FUJUNI
ks
Můžete mít již So 14.12.2024  
Zásilkovna ČESKOSo 14.12.2024
Česká pošta - balík do rukySo 14.12.2024
PPL Parcel BusinessSo 14.12.2024
PPL ParcelShopSo 14.12.2024
Služba EMS do 24hSo 14.12.2024
Slovenská pošta SLOVENSKOSo 14.12.2024
Zásilkovna SLOVENSKOSo 14.12.2024
Osobní odběrSo 14.12.2024
Kód:B0BFWPN4TZ
Výrobce:FUJUNI
Cena s DPH: 3 180 CZK
DPH:21 %
Dostupnost:skladem - 3 dny

FUJUNI - kuchyňský nůž Nakiri

kuchyňský nůž s extrémně ostrou čepelí 17,5 cm

z 67 vrstev Vg-10 damaškové oceli

O produktu:

Japonský nůž FUJUNI na krájení (sekání) zeleniny a bylinek. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 175 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Je to bezpochyby japonský nůž č.1

Japonské kuchyňské nože FUJUNI jsou vyrobeny z vysokouhlíkové nerezové oceli VG-10, vyvinutou přímo pro výrobu nožů, a opatřeny 33 vrstvami damascenské oceli. Kovány jsou na tvrdost 59-60 HRC a vydrží proto déle ostré než jiné nože. Každý nůž má vrstvenou dřevěnou rukojeť z odolného exotického dřeva Pakka, která je zajištěna nerezovými nýty.

Tyto nože na první pohled upoutají krásným damaškovým vzorem z nerezové oceli, který je po obou stranách čepele. Tento jedinečný vzor je výsledkem opakovaného skládání a kování jemné nerezové oceli v několika vrstvách.

Neobyčejnou ostrost těchto nožů využijete nejen při přípravě pokrmů japonské kuchyně, jako je například Sushi, ale stanou se vašimi pomocníky při všech typech krájení.

Vhodné umývat v ruce.

 

 

 

Potřebujete poradit ? Šéfkuchařský nůž Nakiri FUJUNI, čepel 17,5cm, japonská damašková ocel FUJUNI

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace