z damaškové oceli na ryby, zeleninu, ovoce, maso, chléb, sýry
z vysoce kvalitní uhlíkové ušlechtilé oceli
O produktu:
Profesionální japonský šéfkuchařský nůž PAUDIN C1 – 20 cm, se skládá ze 67 vrstev damaškové oceli, ergonomická rukojeť je ze skelných vláken G10, tvrdost 62+ HRC.
Tento damaškový nůž nabízí dlouhotrvající výkon a odolnost vůči rzi a skvrnám. Díky své legendární kvalitě má tento kuchyňský nůž vynikající odolnost vůči řezným hranám. Udržuje svou ostrou čepel po dlouhou dobu, bez častého přebroušení.
Ergonomická rukojeť kuchařského nože je vyrobena z pokročilého materiálu G10, který je protiskluzový, izolující a odolný proti korozi a otěru. Perfektní rovnováha, vynikající kontrola a příjemný pocit na omak činí manipulaci s potravinami obzvláště snadnou. I při delších přípravách zůstává ruka bez únavy.
Tento kuchyňský nůž je ideální pro sekání, krájení a krájení masa, zeleniny a ovoce. Hodí se jak pro profesionály, tak i pro amatérské kuchaře.